Додела јавних признања поводом Дана општине

У понедељак, 18. септембра, на свечаној седници Скупштине општине Мали Зворник, поводом Дана општине, додељена су јавна признања.

За изванредан допринос у образовању ученика, на предлог Наставничког већа ОШ ,,Бранко Радичевић“, наставници математике и физике Верици Радић уручено је јавно признање и плакета општине Мали Зворник.

Верица ради у школи као наставник 35 година. За то време дала је велики допринос у области просвете, како у образовању, тако и у васпитању неколико хиљада младих људи.

Наша колегиница је професионална, способна, вредна, предусретљива и спремна на сваки облик сарадње, притом скромна и ненаметљива. Она је особа која се не хвали, него пушта да о њој говоре њена дела, ученици и колеге.

До сада је извела на пут преко 30 генерација успешних људи међу којима су доктори наука, лекари, професори, адвокати, електричари, возачи. И данас је остала у контакту с бившим ученицима, увек спремна да помогне и саслуша.

Многи од њих су постали успешни захваљујући њеном залагању и труду док их је спремала за даље школовање или такмичења на којима су стизали и до републичког нивоа.

Посебан акценат ставља на васпитање деце као наставник ,,старог кова“. Верица жели да наши ученици постану самостални, вредни и способни за живот, а пре свега добри људи.

Као колега је незаменљива. Она је десна рука свим директорима који су радили у нашој школи. Професионално и честито одрађује свој радни век. Спремна је на сваки облик сарадње, увек са осмехом. Посебно је велика подршка младим колегама са којима несебично дели своја искуства, радости и проблеме наше професије.

Честитамо Верици на овом посебном признању.

Scroll to Top